Kosmetická péče se pro vytížené lidi stává životním stylem - Kazdová, Alena
Rozhovor s výkonnou riadteľkou spoločnosti LK Servis; spoločnosť je výhradným zástupcom francúzskej kozmetiky GERnétic. Skúsenosti z predchádzajúcich zamestnaní pretavené do súčasnosti. Unikátnosť výrobkov GERnétic. Trendy v kozmetickej starostlivosti. Muži a kozmetická starostlivosť. Vzdelávanie kozmetičiek.