Trendy a výzvy európskej logistiky - Bíró, Koppány Ajtony
Zvýšenie konkurencieschopnosti európskej logistiky a efektívna spolupráca s medzinárodnými logistickými operátormi, ako aj zavedenie spoločného elektronického systému monitoringu cestnej prepravy tovaru v Európe.