Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny - Fašiangová, Katarína
Kvalita každej potraviny je definovaná súborom charakteristických vlastností. Funkčné potraviny podľa ILSI (International Life Science Institute) a čo znamená termín funkčnosť potravín. Zmeny v potravinárskych technológiách.