Ďalšie vzdelávanie a profesionálny rast - Hoľvová, Natália
Celoživotný záujem o profesionálne zdokonaľovanie a vzdelávanie ľudí vo firmách. Školenia šité na mieru takzvané "inhouse" školenia, účastníkmi ktorých sú len zamestnanci konkrétnej spoločnosti. Slovensklo verzus Česko a trh celoživotného vzdelávania.