Budoucnost rozvojových programů je v mobilitě - Červenková, Alena
Oblasť vzdelávania a rozvoja sa dnes radí medzi prioritné oblasti v ľudských zdrojoch. Nástup mobilných zariadení umožnil nové spôsoby spolupráce vo vnútri tímov - virtuálne tímy, zdielanie dát a informácií v reálnom čase, zamestnávanie ľudí s opačných koncov sveta ... Len 10 percent firiem v Česku však dokáže v oblasti rozvoja využívať mobilné riešenia. Metriky úspešnosti vzdelávacích programov.