Moderní nástroje recruitera: chytré vyhledávání i osobní videa - Bajer, Zdeněk
Nedostatok ľudí na trhu práce núti firmy hľadať stále nové spôsoby náboru. Aké možnosti sú dnes pracovníkom v nábore k dispozícii a ako ich efektívne využívať.