Princípy, ciele a oblasti pôsobenia klastrovej politiky Veľkej Británie - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Princípy klastrovej politiky. Ciele klastrovej politiky. Oblasti pôsobenia klastrovej politiky. Základné princípy, na ktorých stojí klastrová politika Veľkej Británie.