Potreba a podmienky ohodnocovania celostnej manažérskej kompetentnosti - Porvazník, Ján
Začiatky ohodnocovania celostnej kompetentnosti. Nehmotné aktíva podľa švédskeho odborníka Karla Erika Sveibyho. Potreba modelu celostnej manažérskej kompetentnosti. Model celostnej manažérskej kompetentnosti. Metódy a subjekty ohodnocovania kompetentnosti. Nové prístupy a metódy ohodnocovania kompetentnosti.