V podnikateľskom pelotóne - Kampf, Vladimír
Nápad úspešných cyklistov, bratov Velitsovcov, šiť cyklistické oblečenie. Pomalý rozbeh obchodu. Ako sa zrodila značka Isadore. Výroba oblečenia v Makyte v Púchove a v Čechách. Úspešný internetový predaj. Ďalší cieľ - dostať Isadoru do čo najväčšieho počtu kamenných predajní. Zákazníci najmä zo zahraničia.