Miesto vojenskej diplomacie a spravodajstva v SR - Čeri, Ladislav
Charakteristika a úloha vojenskej diplomacie. Diplomacia obrany - defence diplomacy. Vojenská diplomacia - jej miesto a členenie. Oblasti vojenskej diplomacie. Domáci vektor vojenskej diplomacie SR. Zahraničný vektor vojenskej diplomacie. Diplomacia a spravodajské služby. Legislatíva a kontrola spravodajských služieb.