Ako efektívne riešiť rezervovanie? - Gajdošík, Tomáš
Využívanie rôznych distribučných ciest s cieľom upútať pozornosť zákazníkov a dosiahnuť tak vyššie využitie ubytovacej kapacity. Trendy v rezervovaní ubytovania. Najväčšie spoločnosti poskytujúce online rezervovanie v cestovnom ruchu. Stratégia efektívneho rezervovania. Priame verzus nepriame rezervovanie.