Miroslav Knižka: Priamy predaj sa začína v hlavách hotelierov - Kramárová, Zlatica
Rozhovor s mladým riaditeľom tatranského hotela Crocus o priamom predaji hotelového produktu. Rast sprostredkovateľov predaja a nevýhody pre hotel. Predaj pobytových balíčkov. Brzda priameho predaja. Prezentácia hotela na webe a možnosť online rezervácie. Vlastný rezervačný systém.