Ujme sa Starbucks na Slovensku? - Habrmanová, Slávka
Otvorenie Starbucks coffee v Bratislave. Ponuka rôznych druhov káv a relaxu. Značka postavená na zážitkovosti a skúsenosti. Plány mimo Bratislavy. Tajomstvo Starbucks. Personál aj suroviny sú dôležité. Zo Seattlu do sveta.