Využitie pyramídovej sústavy ukazovateľov - Jenčová, Sylvia
Podrobná finančno-ekonomická analýza ziskovosti rentability celkového kapitálu vo výrobnom podnikateľskom subjekte v odvetví elektrotechnického priemyslu. Pre kvantifikáciu vplyvu jednotlivých komponentov finančnej rovnováhy boli aplikované vhodne metódy pre jednotlivé väzby medzi indikátormi.