Cost allocation for environmental protection for products - Antalová, Renáta
Náklady súvisiace s ochranou životného prostredia. Tradičný spôsob rozvrhovania nákladov na životné prostredie. Rozvrhnutie nákladov na životné prostredie podľa ich vzťahu k produktom. Rozvrhnutie nákladov na životné prostredie podľa objemu emisií. Náklady životného prostredia rozdelené na strediská a výrobky podľa stupňa toxicity a objemu emisií.