VAT guarantee and its position in Slovak legislation - Benko, Ján
Zabránenie daňovým únikom a zábezpeka na daň. Rizikovosť daňového subjektu. Rizikovosť daňového subjektu z pohľadu DPH. Analýza kumulovaných údajov o zloženej, použitej a vrátenej zábezpeky na DPH.