Application of present value at calculation of the sum of value adjustments to long term receivables and long term loans - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Súčasná hodnota ako jedna z oceňovacích veličín a jej význam pri výpočte opravnej položky k dlhodobej pohľadávke a dlhodobej pôžičke. Konkrétne spôsoby výpočtu opravnej položky k dlhodobej pôžičke založeného na súčasnej hodnote.