Mladé dynamické podniky "gazely" v obchodno-podnikateľských službách - Krošláková, Monika, 1975-
Mladé rýchlo rastúce firmy "gazely" a obchodno-podnikateľské služby. Existencia gaziel v obchodno-podnikateľských službách na Slovensku a vo vybraných krajinách EÚ.