Philosophical foundations for application of ethical principles in accounting - Hvoždarová, Jana
Vzťah zásad a pravidiel k etickým princípom podľa filozofie Immanuela Kanta. Mravný zákon - kategorický imperatív. Konkretizácia mravného princípu. Účtovné zásady a pravidlá. Zásada verného a pravdivého obrazu skutočnosti a ďalšie účtovné zásady.