Interpretation of the results of control of the organization providing assurance services - Kareš, Ladislav
Kontrola ako významný faktor činnosti účtovnej jednotky. Prezentácia zistení audítora organizácie poskytujúcej uisťovacie služby. Cieľ audítora poskytujúceho uisťovacie služby v kontexte ISAE 3402. Vypracovanie správy o uistení audítora organizácie poskytujúcej uisťovacie služby.