Osobitosti lákania priamych zahraničných investícií v krajinách V4 po vstupe do Európskej únie - Balejová, Martina, 1990-
Význam podpory PZI prostredníctvom investičných stimulov. Investičné stimuly v krajinách V4. Základné princípy schém investičnej pomoci v krajinách V4 – porovnanie. Schémy stimulov, ktoré tieto štyri krajiny ponúkajú zahraničným (ale i domácim) investorom sú v mnohom podobné, avšak v praxi sa vyznačujú významnými rozdielmi.