Human capital and labor market flexibility - Martincová, Marta, 1955-
Identifikovanie problémov a súčasné trendy vo vývoji nových technológií, ktoré boli spojené so stratou mnohých pracovných miest. Vznik štrukturálnej nezamestnanosti a následný prenos pracovných síl medzi hospodárske odvetvia.