Organizovaný zločin ako bezpečnostná hrozba v regióne Severného Kaukazu v kontexte vnútornej bezpečnosti Ruskej federácie - Borošová, Lucia
Problematika organizovaného zločinu je v súčasnosti, v podmienkach Ruskej federácie, jedným z hlavných destabilizujúcich faktorov vnútornej bezpečnosti krajiny. Príčiny, dôvody a dôsledky organizovaného zločinu v Rusku. Organizovaný zločin v oblasti Severného Kaukazu.