<The> System of governance risk under the new rules of Slovency II - Meluchová, Jitka, 1965-
Nepostačujúca regulácia finančných inštitúcií v rámci národných ekonomík. Vytvorenie nových orgánov regulácie finančných trhov. Európsky systém finančného dohľadu. Projekt Solvency II. Trhová disciplína, harmonizované a transparentné vykazovanie informácií o činnosti poisťovne. Zabezpečenie informačného toku medzi EIOPA a NBS.