Zverejňovanie osobitných zoznamov o daňových subjektov a poskytovanie údajov o daňových subjektov podľa daňového poriadku v roku 2016 - Jurčíková, Božena
Právna úprava zverejňovania zoznamov a poskytovanie údajov.