Referendá v Európskej únii - Dolná, Ľudmila, 1976-
Referendum ako inštitút priamej demokracie. Typológia referend v Európskej únii. Referendá o členstve, referendá jednotlivých politík, ratifikačné referendá. Dopad referend na jednotlivé krajiny i celú Úniu.