Affect of legislative changes in accruals and deferrals on financial accounting and reporting of micro accounting entity - Parajka, Branislav, 1981-
Mikro účtovná jednotka v zákone o účtovníctve. Znižovanie administratívnej záťaže. Zjednodušenie v postupoch účtovania. Povinnosť účtovať časové rozlíšenie nákladov a výnosov podľa typu účtovnej jednotky.