Zákon o e-governmente - Kusyová, Erika
Od 1. novembra 2013 platí na Slovensku zákon o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov, "zákon o e-Governmente". Informačné technológie pri zabezpečovaní už existujúcich procesov pri realizácii toho, čo potrebuje výkon verejnej moci.