Comparaison des expressions idiomatiques et des métaphores françaises dans la traduction slovaque - Melušová, Elena, 1953-
Idiomatické a metaforické výrazy v jazyku. Francúzske idiomatické a metaforické výrazy, ktoré sú zoradené podľa témy, tiež podľa preložiteľnosti, existencie alebo neexistencie ekvivalentu v cieľovom jazyku.