Mobilitný projekt medzi Ekonomickou univerzitou v Bratislave a partnerskými univerzitami na Islande - Kucharčík, Rudolf, 1977-
V akademickom roku 2015/2016 sa na Fakulte medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave realizoval Mobilitný projekt medzi vysokými školami SK06-II-01-001. Zmyslom projektu bola najmä výmena pedagógov medzi našou univerzitou a partnerskými univerzitami na Islande, konkrétne University of Island v Reykjavíku a University of Akureyri v štvrtom najväčšom islandskom meste, po ktorom je univerzita pomenovaná – Akureyri.