Keď výkonnosť trpí: s akým časovým rádiusom pracujete? - Burger, Ivan
Čo je časový rádius, jeho rozsah a ako vplýva na našu schopnosť pri dosahovaní cieľov, ktoré si potrebujeme naplánovať. Naštartovanie predbežných aktivít. Časový rádius a podnikový systém, podriadení a podniková kultúra.