MSV Brno v znamení Priemyslu 4.0 - Marianyi, Peter
Najväčší priemyslový veľtrh v stredoeurópskom regióne. Medzinárodný strojársky veľtrh (MSV) Brno a príležitosť pre strojárske firmy. Hlavné témy MSV – integrovaný a automatizovaný priemysel. Sprievodný program a záujem zo zahraničia.