Whiteboard animation als Werkzeug zur Wissensvermittlung am beispiel des "deutsch Detektivs" - Hahn, Richard
Whiteboard animation ako nová technika, ktorá umožňuje jej užívateľom vytvárať audiovizuálne obsahy, napr. na vzdelávacie účely. Prehľad o zrealizovanom microlearningovom projekte na úrovni pokročilej nemeckej gramatiky, ktorý bol realizovaný s použitím príslušného softvéru a opisuje hlavné kroky procesu navrhovania audiovizuálnych obsahov.