Verejná komora Ruskej federácie - Zubro, Tetyana, 1975-
Verejná komora Ruskej federácie - funkcie, spôsob formovania orgánu, štruktúra a mechanizmy pre realizáciu funkcií Verejnej komory RF v procese zabezpečenia väzby medzi občianskou spoločnosťou a štátnymi inštitúciami.