Cluster Analysis of Automotive Industry Companies - Feranecová, Adela, 1986-
Finančné zdravie firmy automobilového priemyslu prevedením zhlukovej analýzy pre obdobie 2007-2011. Faktorová analýza slúži ako podklad pre vykonanie analýzy klastra spoločnostiam z automobilového priemyslu, ktoré sú v rôznej finančnej situácii s podobnými charakteristikami.