<The> Concept of active listening and its importance in language learning - Sageder, Dagmar
Približne 60 percent nášho času strávime denne počúvaním. Vedecké výskumy avšak poukazujú na to, že sa z toho k nám dostane len 25 percent. Aké nástroje nám môžu pomôcť zlepšiť naše vedomé počúvanie? Malo by sa aktívne počúvanie učiť v školách ako jedna zo zručností?