Čínska mena do koša - menového - Pressburg, Adrian Peter
Medzinárodný menový fond zaraďuje od októbra čínsky jüan medzi svetové rezervné meny. Čo všetko je v koši. Uznanie pokroku, ktorý čínske úrady urobili pri reforme čínskeho menového a finančného systému. Zmena podielu mien v menovom koši SDR. Podiel mien v medzinárodnom obchode. Odraz multipolárneho sveta aj v menovom koši MMF.