Education as a prerequisite for employment of graduates in the labor market - Sika, Peter, 1975-
Slovensko má dlhodobo vysokú mieru nezamestnanosti absolventov na trhu práce. Vzdelanie vo vzťahu k požiadavkám trhu práce. Riziko nezamestnanosti, miera nezamestnanosti.