Chémia skončila s rekordným ziskom - Haluza, Ivan
Výsledky v chemickom priemysle za rok 2015. Trojnásobný nárast zisku aj vďaka lacnejšej rope a energii. Zvýšenie zisku v tradičnej chemičke Duslo Šaľa. Najziskovejší pilier tuzemskej chémie - výroba gumových a plastových produktov. Pokrivkávajúci farmaceutický priemysel. Zložitejšia situácia v Plastike Nitra a v nováckej chemičke Fortischem.