Metódy merania podnikovej výkonnosti - Kmec, Július, 1982
Dôležitosť finančného manažmentu ako zrkadla finančného zdravia podniku. Klasické a moderné metódy zhodnotenia výkonnosti podnikov. Pojem finančný manažment. Metódy merania podnikovej výkonnosti. Prístupy a ukazovatele k hodnoteniu výkonnosti v čase.