Infraštruktúra elektromobilných nabíjacích staníc na Slovensku - Brezina, Ivan, 1963-
Využívanie elektrických vozidiel predstavuje významné zníženie hluku a emisií pochádzajúcich z dopravy s pozitívnym dopadom na zvyšovanie kvality života. Nástup elektromobility v automobilovom priemysle a evolučné zmeny, ktoré súvisia s nástupom nových technológií.