Trendy v online marketingu na rok 2016 - Krnáčová, Paulína, 1983-
Prieskum realizovaný medzi marketingovými agentúrami. Vymedzenie trendov v online marketingu na rok 2016, ktoré budú prevládať v online stratégiách firiem na Slovensku. Absolútny trend roka 2016 marketing na sociálnych sieťach.