Inšpekcia práce s komentárom - Berková, Andrea
Zákon č. 125/2006 Z.z. o inšpekcii práce a o zmene a doplnení zákona č. 82/2005 Z.z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení ďalších zákonov ... a zákonov č. 351/2015 Z.z. a č. 440/2015 Z.z.