Rotácia práce zvyšuje flexibilitu podniku - Jarošová, Jana
Ako zabrániť fluktuácii pracovníkov. Udržiavacia stratégia - rotácia práce. Horizontálna a vertikálna forma rotácie práce. Pozitívne a negatívne efekty striedania pracovných pozícií. Nie každý podnik je vhodný pre pracovné rotácie.