Nové usmernenie o transferovom oceňovaní - Kočiš, Michal
Pravidlá transferového oceňovania je možné označiť za dominantný predmet záujmu finančnej správy a taktiež dotknutých daňových subjektov – tzv. závislých osôb. Je to dané veľmi úzkou väzbou tejto daňovej problematiky na výnos štátu z dane z príjmov, ako aj citeľným dopadom tejto oblasti zdaňovania na daňový základ jednotlivých členov skupiny závislých osôb. Ilustračné príklady.