Služby zdieľanej ekonomiky, ich zdaňovanie a vykazovanie poskytovateľmi - Furmaník, Peter
Internet a prudko sa rozvíjajúce informačné technológie prinášajú nové spôsoby podnikania a dosahovania príjmov. Mnohé sú navyše dostupné nielen pre veľké firmy, ale i pre začínajúcich podnikateľov, drobných profesionálov na voľnej nohe či občanov. V praxi na rozbehnutie zárobkových aktivít často stačí len pripojenie k internetu či mobilná aplikácia. Ilustračné príklady.