Proces riadenia informačnej bezpečnosti v podmienkach podnikov v Slovenskej republike - Beláňová, Benita, 1973-
Zákony týkajúce sa informačnej bezpečnosti v SR. Základné princípy riešenia informačnej bezpečnosti. Štúdia informačnej bezpečnosti. Bezpečnostná politika. Oblasti pokrytia systémovej bezpečnostnej politiky. Bezpečnostný projekt. Riziková analýza. Výsledky prieskumu v oblasti informačnej bezpečnosti.