Klastre - nový trend združovania podnikov - Beňová, Martina
Historický vývoj problematiky klastrov. Definícia klastrov a ich základná charakteristika. Súčasný stav vytvárania klastrov v podmienkach Slovenskej republiky. SWOT analýza klastrových iniciatív pôsobiacich na Slovensku. Spôsob financovania klastrových iniciatív v Európskej únii. Klastre a ich vplyv na konkurencieschopnosť.