Faktory na trhu s ropou - Bikár, Miloš, 1973-
Čo ovplyvňuje cenu ropy. Hlavné typy ropy: zmiešaná ropa Brent a ropa West Texas Intermediate (WTI). Vývoj ceny ropy WTI (2010-2015). Príčiny znižovania ceny ropy. Zásoby ropy v USA.