Analysis of the pillars of the knowledge economy in the countries of the Visegrad four - Marková, Stela
Analýza pilierov znalostnej ekonomiky v krajinách V4 pomocou sekundárnych údajov čerpaných z údajovej databázy Svetovej banky podľa metodológie hodnotenia znalosti - KAM.